Ons team

De kwaliteit van Kinderopvang “Max het musje” en de aandacht voor uw kind is voor het grootste deel afhankelijk van de medewerkers.

Om deze kwaliteit te waarborgen wordt er gewerkt met gediplomeerde groepsleiding. Zij werken gemiddeld 3 dagen in de week en zijn de “vaste” gezichten van de kinderen op een groep. Indien nodig i.v.m. ziekte o.i.d. zullen zijn ook bijspringen op een andere groep, ook voor die kinderen zijn zij “bekende” gezichten. 

Even voorstellen

Nadat ik 10 jaar als kleuterjuf heb gewerkt kwam ik hier bij “Max het musje “terecht. Ik ben dankbaar dat ik hier mijn steentje bij kan dragen aan het bieden van een veilige emotionele basis voor de kinderen. Ik vind “het pure” van een kind erg interessant en wil vooral de intrinsieke motivatie van een kind ondersteunen, door met de volle aandacht in de verzorgingsmomenten aanwezig te zijn, zodat het kind opgeladen is met liefde en van daaruit lekker kan gaan spelen.  Het samenwerken en – vooral het – ontmoeten van de ander is voor mij ook erg belangrijk. Niet alleen met de collega’s, maar ook met de  ouders/verzorgers van de kinderen die aan ons zijn toevertrouwd. Mijn wens is dat die met een gerust hart hun kind bij ons achter kunnen laten. En dat we samen mogen ontdekken wie hun kind is en waarin we mede kunnen ondersteunen in de opvoeding. 
Ik ben open en heb een speels karakter, en houd van wandelen met mijn hond en gewoon “samen zijn” met anderen. Mijn gezin staat hoog op mijn prioriteitenlijstje, alhoewel ik ook vaak te vinden ben bij “Max”. Ik ben getrouwd met Erwin en samen mochten we 3 kinderen van God ontvangen om op te voeden.  Naast het vele buiten kunnen zijn met de kinderen, is werken vanuit Zijn liefde een enorme meerwaarde voor mij, op deze werkplek.

Myrthe Kok

Ik ben Ofira Kok en inmiddels werk ik al ruimt tien jaar bij Max het musje. Ik ben getrouwd met Donald. Wij hebben vier kinderen en in middels ook al drie kleinkinderen, waar we enorm van genieten. In mijn vrije tijd is mijn grootste hobby haken. Dit doe ik al jaren en verveelt me nooit. Daarnaast houdt ik erg van lezen. Ik heb veiligheid en geborgenheid hoog in het vaandel staan. Kinderen horen op te groeien in een omgeving waar ze zich veilig en geborgen voelen. Dit is de basisbehoefte om verder te kunnen ontwikkelen op elk ander gebied in hun leven. Vanuit het geloof dat God ieder mens uniek geschapen heeft wil ik de kinderen op mijn werk ook benaderen als waardevol en uniek. De kinderen die veiligheid en geborgenheid bieden die ze nodig hebben om te leren en te groeien en daarbij de ouders tot steun te zijn bij de opvoeding van hun kind. 

Ofira Kok

Met Benny, mijn man heb ik 2 kinderen: een dochter en een zoon. Na de geboorte van onze dochter ben ik gastouder geworden van een aantal kinderen. In 2009 heb ik het diploma voor Pedagogisch Medewerker behaald. Tijdens mijn studie heb ik een baan gevonden als assistent peuterleidster in Swifterbant waar ik tot juli 2010 werkzaam was. Mijn man heeft sinds oktober 2009 een eigen bedrijf op het industrieterrein Noordersluis en zijn we verhuist naar Lelystad.
Mijn sollicitatie bij Max het musje was in 2010 van beide kanten positief. Ik kan mij helemaal vinden in de visie van Max het musje. Ik vind het fijn om bij “Max het musje” met de kinderen te werken.

Trudy Attema

Op 6 Februari 1989 ben ik geboren in Almere. Sinds 8 mei 2010 ben ik getrouwd met Ronald en samen hebben we twee prachtige dochters. Ik heb bij verschillende BSO’s in Lelystad gewerkt. Hierdoor heb ik veel ervaring gekregen. Omdat ik mijn doelgroep wilde verbreden en ook graag met jongere kinderen wilde werken, kwam ik in 2011 bij “Max het musje” terecht. Ik voel me hier helemaal thuis. Het voelt als thuis voor de kinderen maar ook voor mij. We hebben een hecht team en dat maakt het werk ook erg leuk. De kinderen zijn geweldig en zorgen er dan ook voor dat ik er sta met een lach op mijn gezicht.

Cynthia Gosselink

1980 ben ik geboren te Lelystad. In 2002 getrouwd met Jefta en samen hebben we 3 heerlijke kinderen;
Jona, Jasmijn en Thomas. Sinds april 2013 ben ik werkzaam bij Max het Musje als pedagogisch medewerker. Drie dagen in de week mag ik de peuters verwelkomen bij Kwetterpret.
Het is een geweldige plek om te werken! Elke keer staat er weer een ander (Bijbels) thema centraal en gaan we met de kinderen op onderzoek. Ik ga graag met de kinderen naar buiten om verstoppertje te spelen, in de moestuin te werken en om andere leuke activiteiten te ondernemen. Het is heerlijk om met ze te bewegen op muziek en verhalen voor te lezen. Naast mijn werk vind ik het leuk om naar de sportschool te gaan. Ik bezoek graag het theater met mijn gezin, ben veel in de bibliotheek te vinden, help regelmatig op de school van mijn kinderen en in de kerk bij het kinderwerk. Ik vind het mooi dat Max het musje een christelijke identiteit heeft en ik samen met de kinderen de Bijbel verhalen mag lezen, liedjes kan zingen voor onze God, mag bidden voor het eten en genieten van Zijn schepping in de prachtige tuin!

Karlijn Jonker

Vanaf maart 2013 ben ik bij “Max het musje” komen werken.
Eerst als ondersteuner op de groepen maar toen ik mijn diploma voor Pedagogisch medewerker had behaald kon ik als Leidster aan het werk. Ik werk fulltime, met veel plezier bij “Max het musje”. De omgang met de kinderen, ouders en de collega’s maken het werk heel erg leuk. In mijn vrije tijd kook en bak ik graag en ook Fotograferen is ook één van mijn hobby’s dus ja, soms kom ik wel eens tijd te kort. 🙂

Dorien Boelens

Sinds mijn huwelijk woon ik in 2014 in Kampen en ik heb samen met mijn man Jurrian een zoon. Vanaf januari 2013 werk ik bij “Max het musje”. De kleinschaligheid van dit kinderdagverblijf spreekt me erg aan.
De manier van werken doet me ook goed, er wordt goed naar de signalen van de kinderen gekeken en er is respect voor iedereen. Het werken met deze kleine personen, ieder met zijn/haar eigen karakter geeft me veel voldoening. Het maakt me blij. Mijn passie ligt echt bij kinderen. Hiervoor heb ik ook gewerkt op een school voor speciaal onderwijs, als klasse assistent en op een kinderdagverblijf. Ik wil graag aan de liefdevolle sfeer die er is, mijn bijdrage leveren.

Krista Katoele

Mijn man heet Robert. Wij hebben samen 3 prachtige kinderen Sophia, Sem en Jip.
Laatst las ik een tekstje en dat vond ik zo mooi “Liefde laat je stralen” dat is wat ik kinderen wil geven!!!
Ik wil kinderen laten stralen!! Ik ben dol op het werken met kinderen, dat is waar mijn hart naar uitgaat.
Ieder kind is uniek, en ieder kind moet de kans krijgen om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Samen zoeken wat is er nodig om tot ontwikkeling te komen. Ik ben een open persoon en wil toegankelijk zijn de voor kinderen, ouders/ opvoeders en collega’s. Naast de 5 jaar die ik eerder voor de SKL heb gewerkt ben ik werkzaam geweest bij Triade in Almere als begeleidster op de dagbehandeling voor kinderen met een verstandelijke beperking en psychiatrische problematieken. Ook heb ik gezinnen begeleid binnen het project “Instapje” (dit een project waarin de interactie tussen moeder en kind wordt gestimuleerd en waarin de spraak-taal ontwikkeling extra wordt gestimuleerd. Ik ben zo blij ben dat ik bij Max het musje mag werken werken!! Als ik bij Max het musje binnen loop word ik blij, van hoe er bewust met ieder kind omgegaan wordt er liefde en aandacht is voor ieder kind. Mijn collega’s zijn open mensen en ze voelen echt! En natuurlijk het heerlijke buitenleven, de prachtige plek! Heerlijk voor kinderen en heerlijk om te werken! Een verlenging van thuis, zo is hoe ik “Max het musje” zie.

Iris Wind

In 2015 heb ik mijn diploma voor Pedagogisch medewerker behaald en werk sindsdien bij “Max het musje”.
Ik ben in de kinderopvang beland omdat ik kinderwerk deed in mijn kerk, Dat vond ik geweldig om te doen. Mede door de positieve reacties van ouders ben ik hier beland. Ik ben heel blij dat ik nu bij “Max het musje” kan werken om dat ik graag een steentje wil bijdragen aan de ontwikkeling van een kind. Ook het stukje geloofsbeleving wat ik mee mag brengen in mijn werk door bijvoorbeeld boekjes en liedjes vind ik waardevol. Wat mij vooral aanspreekt is de liefdevolle sfeer en de grote speelruimte die er is. Voor de kinderen heerlijk om te spelen en er te mogen zijn.

Ik werk 3-4 dagen per week op groep Mees.

Madelon Geersing

Mijn man heet Pieter. Wij hebben samen 2 kinderen, Gerjanne en Jesse. Na 5 jaar als wijkverpleegkundige in de thuiszorg bij Icare te hebben gewerkt ben ik hier grotendeels mee gestopt toen ik de mogelijkheid om kreeg om bij “Max het musje” aan de slag te gaan. Ik neem 2 dagen in de week voornamelijk (groeps)ondersteunende taken op mij maar val ook wel in, indien nodig. Ik vind het fijn om binnen een christelijke organisatie te werken met een superteam, in een omgeving waar ieder kind als uniek wordt gezien en mag zijn wie hij/zij is.

Aline Boelens

Graag wil ik mij even voorstellen aan jullie, Ik ben 26 jaar oud en woonachtig in Lelystad. Ik heb mijn stageperiode een aantal jaar geleden bij Max Het Musje afgerond. Na wat werk ervaring in de kinderopvang heb ik dit mooie unieke liefdevolle plekje weer terug gevonden. Nu werk ik met veel plezier als groepsondersteuning binnen Max het musje, dit doe ik 3 dagen per week. Ik voel mij binnen Max het musje waardevol, thuis en welkom 😃 met veel liefde, toewijding en aandacht zorg ik mee voor de kinderen. Ze zijn zo lief en leuk waardoor ik ook nieuwe energie krijg. Het is mooi om hun ontwikkeling mee te maken.

Nicky Koster

Samen met mijn man en kinderen woon ik in Kampen.
Sinds 2006 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Het werken met kinderen doe ik graag omdat elk kind het waard is om gezien te worden. En om elk kind op een veilige plek, waar je mag zijn wie je bent, te helpen groeien en ontwikkelen.
Ik vind het een voorrecht om voor de kinderen bij Max het musje te mogen zorgen en tijd met hen door te brengen.
Als je de wereld door de ogen van een kind kunt bekijken is er zoveel meer te zien! 

Harrieke van der Belt

Een aantal jaren geleden toen ik aan mijn pedagogisch medewerker opleiding begon ben ik terecht gekomen bij Max het musje, dit was de leukste en leerzaamste plek die ik had.

Dankzij Max het musje ben ik dit werk vol passie en plezier gaan doen! Toen er een vacature vrij kwam wist ik meteen dat ik hier moest zijn.

Ik voel mij hier zeer op mijn plek en erg dankbaar voor het werk dat ik mag doen en het plezier met de kinderen mag beleven hier bij Max het musje!

Elke dag met een glimlach opstaan om naar je werk te mogen gaan en dan die vrolijke gezichtjes te mogen ontvangen en  hen te mogen verzorgen, vermaken, wandelen etc. vind ik  geweldig om te doen. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn ontspannende hobby: het houden van garnalen in aquariums.

Samantha Kuit

Met mijn man en dochter  woon ik in Kampen.

Met mijn behaalde VIG diploma (Verzorgende Individuele Gezondheidszorg) ben ik 17 jaar werkzaam geweest in de ouderenzorg. Vanaf 2013 heb ik dit werk 3 jaar lang gecombineerd met een baan in de kinderopvang. Het omgaan met kinderen vind ik zo leuk dat ik in 2017 mijn baan als verzorgende op heb gezegd en nu alleen nog in de kinderopvang werk. Vijf jaar lang heb ik ervaring opgedaan bij een andere organisatie. Voornamelijk op de baby-dreumes groep. Sinds april 2019 werk ik met heel veel plezier bij Max het musje.

Als ik moet uitleggen waarom ik zo graag met kleine kinderen werk, kan ik dit eigenlijk niet in woorden benoemen. Het is een passie van mij, een verlangen naar en enthousiasme voor kinderen wat van nature in mij zit. Ondanks dat het hard ‘werken’ is, bruis ik van energie na een werkdag. het maakt mij zo blij.

Elk kind is zo ontzettend geliefd en uniek gemaakt. Ik vind het een eer om voor zoiets kostbaars te mogen zorgen, het te bevestigen en te laten groeien. Nu ik dit zo beschrijf komt er al weer een dankbare glimlach op mijn gezicht. Wat heb ik toch een droombaan…

Naast deze passie houd ik er van om in mijn vrije tijd te hardlopen en tijd met familie en vrienden door te brengen.

Yvonne Slendebroek

Mijn naam is Nicole Jessurun en ik ben in 1994 geboren op Curaçao. Samen met mijn vriend Jochem en onze prachtige dochters Amelle en Lorén woon ik in Lelystad. In 2015 heb ik mijn diploma behaald voor pedagogisch medewerker. Ik mocht toen gelijk aan de slag bij een kinderopvang in Lelystad. Maar sinds ik moeder ben geworden merkte ik al gauw dat visie niet meer paste bij wat ik voor ogen had. En toen kwam Max het Musje ‘aangevlogen’ en dit voelde als thuis komen. De sfeer, de warmte, de lieve kinderen en fijne collega’s, ja hier voel ik mij op mijn plek(om mijn gemak).

Nicole Jessurun

Ik ben getrouwd met Hans, wij hebben 3 kinderen ( 2 dochters en 1 zoon) en 3 kleinkinderen.                                                                                  Het is heel bijzonder om moeder en oma te zijn, ik geniet van onze kinderen en kleinkinderen.                                                                          Met mijn verpleegkundige A diploma heb ik jaren in het ziekenhuis gewerkt, daarna heb ik voor onze kinderen gezorgd.

Voordat ik bij Max het musje kwam werken, heb ik 10 jaar op veel verschillende peuterspeelzalen gewerkt.                                                      Met kinderen werken vind ik fijn, ieder kind is uniek, ze zijn zo eerlijk en spontaan. Het is zo mooi om te zien hoe ze zich spelenderwijs ontwikkelen in hun eigen tempo.                                                                                                                                                                                      Mijn eerste kennismaking met Max het musje vond ik heel bijzonder, dat zal ik niet gauw meer vergeten, alle positieve aandacht voor de kinderen en voor elkaar.  Max het musje ligt op een hele mooie locatie, de tuin waar de kinderen eindeloos kunnen struinen, ontdekken en leren hoe de natuur groeit en bloeit.

Ik ben zo blij dat mijn dochter mij deze vacature toestuurde en zei tegen mij: “mam dit vind ik nou echt bij jou passen”.                        Tot slot wil ik zeggen dat ik heel dankbaar en blij ben dat ik hier mag en kan werken.

Marianne van Rooijen

Ik ben geboren in 1981 en in 2002 getrouwd met Johan, we zijn gezegend met 3 mooie meiden. voor ons huwelijk ben ik werkzaam geweest als leidster aan huis bij een organisatie in Gouda, na ons huwelijk in 2002 en verhuizing naar Lelystad ben ik al vrij snel aan het werk gegaan als pedagogisch medewerker op een peuterspeelzaal, hier heb ik ruim 16 jaar gewerkt.                            Wat ik zo leuk vind aan werken met kinderen is dat ieder kind op zijn/haar eigen tempo ontwikkeld. Het is elke dag een uitdaging om het kind op de juiste manier te stimuleren in zijn/haar ontwikkeling. Dit doe ik graag samen met de andere collega’s en de ouders zodat het kind kan groeien en bloeien tot een uniek persoon. Dit maakt het werk elke dag weer leuk en leerzaam voor mij.

In augustus 2020 ben ik gestart bij Max het Musje, het is heerlijk om de kinderen te zien ontwikkelen of het nu binnen of buiten is. Ieder kind is zo uniek en het mag er zijn. Ik geniet ervan om samen met de kinderen buiten te spelen, te knutselen, liedjes te zingen en een verhaaltje voor te lezen en dit allemaal binnen een christelijke omgeving waarin ik waarden en normen mee mag geven.

Claudia van Schie

kinderopvang Max het musje B.V

Groene Velden 83
8211 BB Lelystad
T:  0320-701165
E:  info@maxhetmusje.nl

Contactformulier