Ons team

De kwaliteit van Kinderopvang “Max het musje” en de aandacht voor uw kind is voor het grootste deel afhankelijk van de medewerkers.

Om deze kwaliteit te waarborgen wordt er gewerkt met gediplomeerde groepsleiding. Zij werken gemiddeld 3 dagen in de week en zijn de “vaste” gezichten van de kinderen op een groep. Indien nodig i.v.m. ziekte o.i.d. zullen zijn ook bijspringen op een andere groep, ook voor die kinderen zijn zij “bekende” gezichten. 

Even voorstellen

Mijn man heet Pieter. Wij hebben samen 2 kinderen, Gerjanne en Jesse. Na 5 jaar als wijkverpleegkundige in de thuiszorg bij Icare te hebben gewerkt ben ik hier grotendeels mee gestopt toen ik de mogelijkheid om kreeg om bij “Max het musje” aan de slag te gaan. Ik had 2 dagen in de week voornamelijk (groeps)ondersteunende taken op mij, maar viel ook wel in, indien nodig. Ik vind het fijn om binnen een christelijke organisatie te werken met een superteam, in een omgeving waar ieder kind als uniek wordt gezien en mag zijn wie hij/zij is. Sinds 2021 ben ik leidinggevende bij Max het Musje.

Aline Boelens

Met Benny, mijn man heb ik 2 kinderen: een dochter en een zoon. Na de geboorte van onze dochter ben ik gastouder geworden van een aantal kinderen. In 2009 heb ik het diploma voor Pedagogisch Medewerker behaald. Tijdens mijn studie heb ik een baan gevonden als assistent peuterleidster in Swifterbant waar ik tot juli 2010 werkzaam was. Mijn man heeft sinds oktober 2009 een eigen bedrijf op het industrieterrein Noordersluis en zijn we verhuist naar Lelystad.
Mijn sollicitatie bij Max het musje was in 2010 van beide kanten positief. Ik kan mij helemaal vinden in de visie van Max het musje. Ik vind het fijn om bij “Max het musje” met de kinderen te werken.

Trudy Attema

Ik ben Nelleke van de Schuur, getrouwd, moeder van 4 kinderen en woonachtig in Lelystad. Ik ben per 1 december 2021 in dienst en werk op maandag en woensdag bij groep Mees. Ook werk ik als pedagogisch coach/beleidsmedewerker bij Max het musje en draag ik op deze manier mijn steentje bij aan het pedagogisch beleid.

Ik ben mijn werkende leven ooit gestart in de kinderopvang, en na wat omzwervingen in pleegzorg, thuisblijfouderschap en jeugdzorg heb ik besloten dat ik graag weer terugkeer naar deze eerste liefde. Het zorgen voor kinderen en hun bijzondere kijk op de wereld geven mij energie. Ik kan mij goed vinden in de visie die Max het musje uitdraagt en vind het gebouw en de buitenruimten echt prachtig. En wat heerlijk dat ik dit allemaal mag doen bij een christelijke organisatie, vanuit Gods liefde. Ik kijk er naar uit om een klein beetje deel uit te gaan maken van het leven van de kinderen waar ik voor mag zorgen.

Ik hou naast mijn werk erg van samen zingen, boeken lezen en lekker eten.

Nelleke van de Schuur,

Ik ben Ofira Kok en inmiddels werk ik al ruimt tien jaar bij Max het musje. Ik ben getrouwd met Donald. Wij hebben vier kinderen en in middels ook al vier kleinkinderen, waar we enorm van genieten. In mijn vrije tijd is mijn grootste hobby schilderen. Dit doe ik al jaren en verveelt me nooit. Daarnaast houdt ik erg van lezen. Ik heb veiligheid en geborgenheid hoog in het vaandel staan. Kinderen horen op te groeien in een omgeving waar ze zich veilig en geborgen voelen. Dit is de basisbehoefte om verder te kunnen ontwikkelen op elk ander gebied in hun leven. Vanuit het geloof dat God ieder mens uniek geschapen heeft wil ik de kinderen op mijn werk ook benaderen als waardevol en uniek. De kinderen die veiligheid en geborgenheid bieden die ze nodig hebben om te leren en te groeien en daarbij de ouders tot steun te zijn bij de opvoeding van hun kind.

Ofira Kok

Sinds mijn huwelijk woon ik in 2014 in Kampen en ik heb samen met mijn man Jurrian een zoon. Vanaf januari 2013 werk ik bij “Max het musje”. De kleinschaligheid van dit kinderdagverblijf spreekt me erg aan.
De manier van werken doet me ook goed, er wordt goed naar de signalen van de kinderen gekeken en er is respect voor iedereen. Het werken met deze kleine personen, ieder met zijn/haar eigen karakter geeft me veel voldoening. Het maakt me blij. Mijn passie ligt echt bij kinderen. Hiervoor heb ik ook gewerkt op een school voor speciaal onderwijs, als klasse assistent en op een kinderdagverblijf. Ik wil graag aan de liefdevolle sfeer die er is, mijn bijdrage leveren.

Krista Katoele

Mijn man heet Robert. Wij hebben samen 3 prachtige kinderen Sophia, Sem en Jip.
Laatst las ik een tekstje en dat vond ik zo mooi “Liefde laat je stralen” dat is wat ik kinderen wil geven!!!
Ik wil kinderen laten stralen!! Ik ben dol op het werken met kinderen, dat is waar mijn hart naar uitgaat.
Ieder kind is uniek, en ieder kind moet de kans krijgen om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Samen zoeken wat is er nodig om tot ontwikkeling te komen. Ik ben een open persoon en wil toegankelijk zijn de voor kinderen, ouders/ opvoeders en collega’s. Naast de 5 jaar die ik eerder voor de SKL heb gewerkt ben ik werkzaam geweest bij Triade in Almere als begeleidster op de dagbehandeling voor kinderen met een verstandelijke beperking en psychiatrische problematieken. Ook heb ik gezinnen begeleid binnen het project “Instapje” (dit een project waarin de interactie tussen moeder en kind wordt gestimuleerd en waarin de spraak-taal ontwikkeling extra wordt gestimuleerd. Ik ben zo blij ben dat ik bij Max het musje mag werken werken!! Als ik bij Max het musje binnen loop word ik blij, van hoe er bewust met ieder kind omgegaan wordt er liefde en aandacht is voor ieder kind. Mijn collega’s zijn open mensen en ze voelen echt! En natuurlijk het heerlijke buitenleven, de prachtige plek! Heerlijk voor kinderen en heerlijk om te werken! Een verlenging van thuis, zo is hoe ik “Max het musje” zie.

Iris Wind

Hallo, ik ben Madelon Geersing

Ik werk sinds 2015 bij Max het Musje met ontzettend veel plezier! In 2025 geslaagd voor mijn niveau 3 en in 2018 heb ik mijn niveau 4 gehaald.

Ik geniet zo enorm van alle kinderen en de ontwikkelingen die ze allemaal doormaken, daar kan ik uren naar kijken hihi.

Wat Max het Musje zo mooi maakt is dat alle kinderen echt 100% zichzelf kunnen zijn, dat alle emoties er ook mogen zijn en erbij horen. Alle kinderen zijn uniek. Elk kind mag lekker in zijn/haar eigen tempo ontwikkelen, hoe mooi is dat! 

Ook heb ik een erg leuk team van collega’s waar ik mee werk, dat is echt heel erg fijn. Het voelt als een warm bad.

Ik werk vooral bij het mussennestje op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Lekker de baby’s verzorgen en knuffelen, heerlijk.

Madelon Geersing

Graag wil ik mij even voorstellen aan jullie, Ik ben 26 jaar oud en woonachtig in Lelystad. Ik heb mijn stageperiode een aantal jaar geleden bij Max Het Musje afgerond. Na wat werk ervaring in de kinderopvang heb ik dit mooie unieke liefdevolle plekje weer terug gevonden. Nu werk ik met veel plezier als groepsondersteuning binnen Max het musje, dit doe ik 3 dagen per week. Ik voel mij binnen Max het musje waardevol, thuis en welkom 😃 met veel liefde, toewijding en aandacht zorg ik mee voor de kinderen. Ze zijn zo lief en leuk waardoor ik ook nieuwe energie krijg. Het is mooi om hun ontwikkeling mee te maken.

Nicky Koster

Een aantal jaren geleden toen ik aan mijn pedagogisch medewerker opleiding begon ben ik terecht gekomen bij Max het musje, dit was de leukste en leerzaamste plek die ik had.

Dankzij Max het musje ben ik dit werk vol passie en plezier gaan doen! Toen er een vacature vrij kwam wist ik meteen dat ik hier moest zijn.

Ik voel mij hier zeer op mijn plek en erg dankbaar voor het werk dat ik mag doen en het plezier met de kinderen mag beleven hier bij Max het musje!

Elke dag met een glimlach opstaan om naar je werk te mogen gaan en dan die vrolijke gezichtjes te mogen ontvangen en  hen te mogen verzorgen, vermaken, wandelen etc. vind ik  geweldig om te doen. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn ontspannende hobby: het houden van garnalen in aquariums.

Samantha Kuit

Ik ben getrouwd met Hans, wij hebben 3 kinderen ( 2 dochters en 1 zoon) en 3 kleinkinderen.  Het is heel bijzonder om moeder en oma te zijn, ik geniet van onze kinderen en kleinkinderen. Met mijn verpleegkundige A diploma heb ik jaren in het ziekenhuis gewerkt, daarna heb ik voor onze kinderen gezorgd.

Voordat ik bij Max het musje kwam werken, heb ik 10 jaar op veel verschillende peuterspeelzalen gewerkt. Met kinderen werken vind ik fijn, ieder kind is uniek, ze zijn zo eerlijk en spontaan. Het is zo mooi om te zien hoe ze zich spelenderwijs ontwikkelen in hun eigen tempo.                                                                                                                                                                                     
Mijn eerste kennismaking met Max het musje vond ik heel bijzonder, dat zal ik niet gauw meer vergeten, alle positieve aandacht voor de kinderen en voor elkaar.  Max het musje ligt op een hele mooie locatie, de tuin waar de kinderen eindeloos kunnen struinen, ontdekken en leren hoe de natuur groeit en bloeit.

Ik ben zo blij dat mijn dochter mij deze vacature toestuurde en zei tegen mij: “mam dit vind ik nou echt bij jou passen”. Tot slot wil ik zeggen dat ik heel dankbaar en blij ben dat ik hier mag en kan werken.

Marianne van Rooijen

Ik ben Jolanda Jager, 44 jaar, getrouwd met Jan, moeder van 3 zoons van 11, 15 en 18 jaar en woon in Lelystad.

Ik ben 17 jaar met heel veel liefde en plezier gastouder geweest in mijn eigen huis. Ik heb er al die jaren van genoten om mijn eigen kinderen te zien opgroeien en mogen meegenieten van het opgroeien van mijn gastkinderen (0 tot 4 jaar). Ik zorgde voor een liefdevol 2e thuis voor mijn gastkinderen, zodat ouders met een gerust hart konden gaan werken.

Hoewel ik het werk als gastouder erg leuk vond, werd de opvang in huis werd steeds moeilijker te combineren met ons gezin met ouder wordende kinderen en een thuiswerkende man. Daarom heb ik besloten om te stoppen als gastouder en op een kinderdagverblijf te gaan werken. In juni 2022 ben ik gestart op een kinderdagverblijf in Almere. Ook hier geniet ik van de kinderen om mij heen, maar ik mis er de uitdaging om kinderen vrij buiten te laten spelen, omdat de ruimte rondom het kinderdagverblijf dit niet toelaat.

Mijn jongste zoon heeft zelf jaren geleden bij Max het Musje op de BSO gezeten en hij heeft het er nog over hoe geweldig hij het er vond om te mogen zagen, timmeren en hutten te bouwen en de fijne sfeer die er heerste. Dit was voor mij een reden om weer een kijkje te nemen bij Max het Musje en te solliciteren.

Per 1 januari 2023 mag ik voor 3 à 4 dagen in de week het team van Max het Musje komen aanvullen. Wellicht kom ik binnenkort al eerder kennismaken en meehelpen als invalkracht. Ik kijk er nu al naar uit!

Jolanda Jager

Mijn naam is Mandy en woon in Lelystad met mijn man en vrolijke dochter. Vind het super leuk dat ik bij Max het musje mag komen werken, dit wilde ik al heel lang.
Ik vind het geweldig om de wereld te bekijken door de ogen van een kind, probeer de kinderen dan ook vaak te verwonderen. Vind
het belangrijk dat kinderen hun eigen identiteit behouden, kinderen worden compleet geboren, dat is wat ik denk.
Natuurlijk hebben ze wel begeleiding nodig, communicatie is de kern.

Ben een rustig persoon en hou van creatieve dingen. Verder sta ik altijd open
voor een gesprek.

Mandy

Mijn naam is Sandra ik ben 55 jaar en woon samen met mijn man in Lelystad.

Vanaf januari 2023 kom ik als BBL (werken en leren) Pedagogisch Medewerker Kinderopvang het team ondersteunen.

Ik ben gek op de natuur, houd van wandelen en buiten spelen samen met de kinderen.

Ik vind het fijn om kinderen te kunnen leren dat zand niet vies is, dat je respect hebt voor de dieren en de natuur, maar ook  je handen kan wassen in een plas water of onder een straal i.p.v onder de kraan.

Geen enkele activiteit is te veel, vies worden mag, vieze kinderen zijn blije kinderen    

Sandra

Mijn naam is Fleur Lagerburg.

Ik ben 42 jaar en woon met mijn twee kinderen in Lelystad.

Ik werk al 22 jaar met veel plezier in de kinderopvang.

Vanaf december kom ik op groep Max te werken en ik heb er heel veel zin in!

We zullen elkaar snel zien,

Groetjes Fleur

Fleur Lagerburg

Mijn naam is Nathalie Petersen, ik ben 35 jaar en ik woon in Lelystad, samen met mijn partner en 2 dochters.
Ik werk al heel wat jaren in de kinderopvang en was heel bewust op zoek naar een plek zoals Max het musje. Ik heb hiervoor op een kinderopvang op een (zorg)boerderij gewerkt. Hier heb ik ervaren dat het zo ontzettend fijn en belangrijk is voor kinderen om vaak buiten te zijn, te kunnen en mogen ontdekken en zo veel van de natuur te kunnen leren.
Dat kinderen zich prettig en veilig voelen, daar doe ik altijd extra mijn best voor, met liefde en aandacht voor elk kind! Zo kan een kind zichzelf verder ontwikkelen tot een eigen individu.

Nathalie Petersen

kinderopvang Max het musje B.V

Groene Velden 83
8211 BB Lelystad
T:  0320-701165
E:  info@maxhetmusje.nl

Contactformulier