Kinderdagverblijf

Max het musje

Kleinschalig Christelijk kinderdagverblijf

Max het musje

Kinderopvang

Bij Kinderopvang Max het musje accepteren wij de eigenheid van het kind. Wij vertrouwen er op dat het kind (bij het kinderdagverblijf vaak onbewust) aangeeft wat het beste is voor hem/haar. Zo kan het kind bijvoorbeeld aangeven korter/langer te willen slapen, minder/meer te willen eten of drinken.

Ouderinformatie

In de Wet Kinderopvang is vastgelegd dat elk kinderdagverblijf verplicht is om een oudercommissie op te richten, om de betrokkenheid van ouders bij de opvang van hun kinderen te vergroten en ouders inspraak te geven in belangrijke aspecten van het beleid van de opvang.

De praktijk

Bij Kinderopvang Max het musje accepteren wij de eigenheid van het kind. Wij vertrouwen er op dat het kind (bij het kinderdagverblijf vaak onbewust) aangeeft wat het beste is voor hem/haar. Zo kan het kind bijvoorbeeld aangeven korter/langer te willen slapen, minder/meer te willen eten of drinken. Wij werken kindvolgend en willen de kinderen “volgend begeleiden” in hun ontwikkeling. Hierbij geldt, dat de wil van het kind uiteraard geen negatieve gevolgen voor de gezondheid en of veiligheid mag hebben.

Helaas hebben wij zoals het er op dit moment uitziet geen enkele plaats t/m september 2025 om kinderen op te vangen.

In september 2025 komt er plaats voor dan pasgeboren baby’s

Mocht u op de wachtlijst willen, dan zetten wij u erop.
Maar kunnen wij geen enkele garantie geven.

kinderopvang Max het musje B.V

Groene Velden 83
8211 BB Lelystad
T:  0320-701165
E:  info@maxhetmusje.nl
LRK nummer: 597413733
KvK nummer 72699833

 

 

Contactformulier

Op welke dagen wenst u opvang ?