Ons team

De kwaliteit van Kinderopvang “Max het musje” en de aandacht voor uw kind is voor het grootste deel afhankelijk van de medewerkers.

Om deze kwaliteit te waarborgen wordt er gewerkt met gediplomeerde groepsleiding. Zij werken gemiddeld 3 dagen in de week en zijn de “vaste” gezichten van de kinderen op een groep. Indien nodig i.v.m. ziekte o.i.d. zullen zijn ook bijspringen op een andere groep, ook voor die kinderen zijn zij “bekende” gezichten.  Gedurende een deel van de dag zal er een extra pedagogische medewerker aanwezig zijn voor ondersteunende taken/activiteiten e.d.  Zij willen zich allemaal graag aan u voorstellen:

Ik ben Myrthe Kok. De ene week werk ik 2 en de andere week werk ik 3 dagen op groep Max.

Ik ben getrouwd met Erwin Kok en trots moeder van 3 kids: Dewi, Tamar en Luca . Ik vind het een voorrecht om hier te werken, omdat de manier van werken, waarin elk kind als individu gezien wordt, aansluiting vindt bij mijn visie op de omgang met kinderen.Ik word er blij en enthousiast van! Oorspronkelijk kom ik uit het onderwijs. Ik heb 10 jaar aan kleuters les gegeven. Omdat ik er tegen aan liep dat ik het lesgeven op zich steeds minder leuk ging vinden, ben ik op zoek gegaan naar iets anders. Ik ontdekte al vrij snel dat het kinderwerk echt mijn hart heeft, en ben gaan werken bij een kinderdagverblijf.
Wat mij o.a. aanspreekt bij “Max het musje” is de huiselijke omgeving en de landelijke omgeving. Dit heeft vele pluspunten en maakt de natuur met de 4 seizoenen mooi zichtbaar.

Ik ben Ofira Kok. Ik werk op groep Max.           De ene week 2 en de andere week 3 dagen.

1974 was mijn geboortejaar en ik getrouwd met Donald. we hebben samen 3 meiden en 1 zoon, Zoé;, Esmé, Mercy en Jona. Een aantal jaren ben ik vooral moeder geweest en daarnaast actief als vrijwilliger bij mij in de kerk en bij het IDO(interkerkelijk diaconaal overleg) Voordat wij trouwden heb ik gewerkt in een kinderdagverblijf in Harderwijk. Dit heb ik met veel plezier gedaan. Dus vind ik het leuk dat nu mijn kinderen wat groter zijn, ik weer met kleinere kinderen mag gaan werken. In mijn vrije tijd, naai ik kleren voor mijn kinderen en mag ik graag in een boek kruipen. Ik geniet van het groeien en bloeien in de tuin. Bij “Max het musje” ben ik dan ookregelmatig aan het tuinieren met de kinderen in hun  tuintjes.

Ik ben Trudy Attema. 1 dag per week doe ik administratieve taken en drie dagen werk ik bij Kwetterpret.

Met Benny, mijn man heb ik 2 kinderen: een dochter en een zoon. Na de geboorte van onze dochter ben ik gastouder geworden van een aantal kinderen. In 2009 heb ik het diploma voor Pedagogisch Medewerker behaald. Tijdens mijn studie heb ik een baan gevonden als assistent peuterleidster in Swifterbant waar ik tot juli 2010 werkzaam was. Mijn man heeft sinds oktober 2009 een eigen bedrijf op het industrieterrein Noordersluis en zijn we verhuist naar Lelystad.
Mijn sollicitatie bij Max het musje was in 2010 van beide kanten positief. Ik kan mij helemaal vinden in de visie van Max het musje. Ik vind het fijn om bij “Max het musje” met de kinderen te werken.

Ik ben Cynthia Gosselink. Drie dagen per week ben ik bij de kinderen op groep Mees

Op 6 Februari 1989 ben ik geboren in Almere. Sinds 8 mei 2010 ben ik getrouwd met Ronald en samen hebben we twee prachtige dochters. Ik heb bij verschillende BSO’s in Lelystad gewerkt. Hierdoor heb ik veel ervaring gekregen. Omdat ik mijn doelgroep wilde verbreden en ook graag met jongere kinderen wilde werken, kwam ik in 2011 bij “Max het musje” terecht. Ik voel me hier helemaal thuis. Het voelt als thuis voor de kinderen maar ook voor mij. We hebben een hecht team en dat maakt het werk ook erg leuk. De kinderen zijn geweldig en zorgen er dan ook voor dat ik er sta met een lach op mijn gezicht.

Ik ben Willeke Brouwer.                                   Drie dagen in de week werk ik op groep Max.

Geboren en getogen op Urk. Sinds 20 april 2012 getrouwd met mijn lieve vriend Douwe. Sinds september 2010 woon ik in Lelystad omdat we in de toekomst hier ons leven willen opbouwen. Drie jaar lang ben ik kleuterjuf geweest op een basisschool in Almere. Vervolgens ben ik er een jaartje tussenuit geweest om te studeren aan een Bijbel/muziekschool in Engeland. Dat zijn ook meteen twee van mijn grootste passies: God en muziek maken! Toen ik terugkwam uit Engeland ben ik eerst bij Albert Heijn gaan werken, maar het werken met kinderen begon wel weer te kriebelen. Nooit eerder had ik op een kinderdagverblijf gewerkt of stage gelopen maar toen ik een dagje mee mocht lopen op “Max het musje” was ik verkocht! De fijne sfeer onder collega’s en het oog voor het individuele kind en de prettige omgeving gaven voor mij de doorslag.

Ik ben Anouk Middelbos en werk twee dagen per week op groep Max

Op 21 April 1988 ben ik in Naarden geboren. Nu woon ik met mijn man Jimmy en zoon Jake in Lelystad. Al sinds dat ik klein ben weet ik al dat mijn hart uitgaat naar kinderen en daarom is mijn passie voor dit werk ook zo groot en heb ik er zoveel plezier in.
Ik voel mij bij “Max het musje” volledig op mijn plek: het pedagogisch beleid en de goede omgang van de collega’s onder elkaar en de liefde voor de kinderen die we allemaal delen, zorgen ervoor dat ik mij gelijk thuis voelde (en voel). En last but not least ben ik blij in een kinderdagverblijf te werken die achter de normen en waarden van het Christendom staan, want daar sta ik natuurlijk ook 100% achter.

Mijn naam is Karlijn Jonker. 3 dagen per week ben ik bij de kinderen op Kwetterpret.(momenteel met zwangerschapsverlof)

In 1980 ben ik geboren te Lelystad. In 2002 getrouwd met Jefta en samen hebben we 3 heerlijke kinderen;
Jona, Jasmijn en Thomas. Sinds april 2013 ben ik werkzaam bij Max het Musje als pedagogisch medewerker. Drie dagen in de week mag ik de peuters verwelkomen bij Kwetterpret.
Het is een geweldige plek om te werken! Elke keer staat er weer een ander (Bijbels) thema centraal en gaan we met de kinderen op onderzoek. Ik ga graag met de kinderen naar buiten om verstoppertje te spelen, in de moestuin te werken en om andere leuke activiteiten te ondernemen. Het is heerlijk om met ze te bewegen op muziek en verhalen voor te lezen. Naast mijn werk vind ik het leuk om naar de sportschool te gaan. Ik bezoek graag het theater met mijn gezin, ben veel in de bibliotheek te vinden, help regelmatig op de school van mijn kinderen en in de kerk bij het kinderwerk. Ik vind het mooi dat Max het musje een christelijke identiteit heeft en ik samen met de kinderen de Bijbel verhalen mag lezen, liedjes kan zingen voor onze God, mag bidden voor het eten en genieten van Zijn schepping in de prachtige tuin!

Ik ben Dorien Boelens. Ik zorg 4 dagen per week voor de kinderen op groep Mees.

Vanaf maart 2013 ben ik bij “Max het musje” komen werken.
Eerst als ondersteuner op de groepen maar toen ik mijn diploma voor Pedagogisch medewerker had behaald kon ik als Leidster aan het werk. Ik werk fulltime, met veel plezier bij “Max het musje”. De omgang met de kinderen, ouders en de collega’s maken het werk heel erg leuk. In mijn vrije tijd kook en bak ik graag en ook Fotograferen is ook één van mijn hobby’s dus ja, soms kom ik wel eens tijd te kort. 🙂

Ik ben Krista Katoele. Ik werk de ene week 2 en de andere week 3 dagen op groep Mees.

Sinds mijn huwelijk woon ik in 2014 in Kampen en ik heb samen met mijn man Jurrian een zoon. Vanaf januari 2013 werk ik bij “Max het musje”. De kleinschaligheid van dit kinderdagverblijf spreekt me erg aan.
De manier van werken doet me ook goed, er wordt goed naar de signalen van de kinderen gekeken en er is respect voor iedereen. Het werken met deze kleine personen, ieder met zijn/haar eigen karakter geeft me veel voldoening. Het maakt me blij. Mijn passie ligt echt bij kinderen. Hiervoor heb ik ook gewerkt op een school voor speciaal onderwijs, als klasse assistent en op een kinderdagverblijf. Ik wil graag aan de liefdevolle sfeer die er is, mijn bijdrage leveren.

Ik ben Iris Wind. Ik werk 3 dagen per week op Kwetterpret.

Mijn man heet Robert. Wij hebben samen 3 prachtige kinderen Sophia, Sem en Jip.
Laatst las ik een tekstje en dat vond ik zo mooi “Liefde laat je stralen” dat is wat ik kinderen wil geven!!!
Ik wil kinderen laten stralen!! Ik ben dol op het werken met kinderen, dat is waar mijn hart naar uitgaat.
Ieder kind is uniek, en ieder kind moet de kans krijgen om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Samen zoeken wat is er nodig om tot ontwikkeling te komen. Ik ben een open persoon en wil toegankelijk zijn de voor kinderen, ouders/ opvoeders en collega’s. Naast de 5 jaar die ik eerder voor de SKL heb gewerkt ben ik werkzaam geweest bij Triade in Almere als begeleidster op de dagbehandeling voor kinderen met een verstandelijke beperking en psychiatrische problematieken. Ook heb ik gezinnen begeleid binnen het project “Instapje” (dit een project waarin de interactie tussen moeder en kind wordt gestimuleerd en waarin de spraak-taal ontwikkeling extra wordt gestimuleerd. Ik ben zo blij ben dat ik bij Max het musje mag werken werken!! Als ik bij Max het musje binnen loop word ik blij, van hoe er bewust met ieder kind omgegaan wordt er liefde en aandacht is voor ieder kind. Mijn collega’s zijn open mensen en ze voelen echt! En natuurlijk het heerlijke buitenleven, de prachtige plek! Heerlijk voor kinderen en heerlijk om te werken! Een verlenging van thuis, zo is hoe ik “Max het musje” zie.

Ik ben Madelon Geersing.                                        Ik werk 3-4 dagen per week op groep Mees.

In 2015 heb ik mijn diploma voor Pedagogisch medewerker behaald en werk sindsdien bij “Max het musje”.
Ik ben in de kinderopvang beland omdat ik kinderwerk deed in mijn kerk, Dat vond ik geweldig om te doen. Mede door de positieve reacties van ouders ben ik hier beland. Ik ben heel blij dat ik nu bij “Max het musje”  kan werken om dat ik graag een steentje wil bijdragen aan de ontwikkeling van een kind. Ook het stukje geloofsbeleving wat ik mee mag brengen in mijn werk door bijvoorbeeld boekjes en liedjes vind ik waardevol. Wat mij vooral aanspreekt is de liefdevolle sfeer en de grote speelruimte die er is. Voor de kinderen heerlijk om te spelen en er te mogen zijn.

Ik ben Aline Boelens. Twee dagen in de week doe ik ondersteunende taken

Mijn man heet Pieter. Wij hebben samen 2 kinderen, Gerjanne en Jesse. Na 5 jaar als wijkverpleegkundige in de thuiszorg bij Icare te hebben gewerkt ben ik hier grotendeels mee gestopt toen ik de mogelijkheid om kreeg om bij “Max het musje” aan de slag te gaan. Ik neem 2 dagen in de week voornamelijk (groeps)ondersteunende taken op mij maar val ook wel in, indien nodig. Ik vind het fijn om binnen een christelijke organisatie te werken met een superteam, in een omgeving waar ieder kind als uniek wordt gezien en mag zijn wie hij/zij is.

Mijn naam is Nicky Koster.
3 dagen per week ondersteun ik, als vrijwilliger op de groep.

Graag wil ik mij even voorstellen aan jullie, Ik ben 26 jaar oud en woonachtig in Lelystad. Ik heb mijn stageperiode een aantal jaar geleden bij Max Het Musje afgerond. Na wat werk ervaring in de kinderopvang heb ik dit mooie unieke liefdevolle plekje weer terug gevonden. Nu werk ik met veel plezier als groepsondersteuning binnen Max het musje, dit doe ik 3 dagen per week. Ik voel mij binnen Max het musje waardevol, thuis en welkom😃met veel liefde, toewijding en aandacht zorg ik mee voor de kinderen. Ze zijn zo lief en leuk waardoor ik ook nieuwe energie krijg. Het is mooi om hun ontwikkeling mee te maken.

Scroll to top